30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Kivárni azt a napot, mikor évente egyszer azon a bizonyos estén ellátogat a Jézuska a kicsiknek nagyon izgalmas. Különösen decemberben válnak még izgatottabbá a lurkók, napról napra, mikor nyitogatják a kalendáriumokat. A naptárak rejtette csidi-csudi dolgok jókedvre derítik a kicsiket, és ezáltal minket, szülőket is. Készítsd el saját kezűleg az idei visszaszámoló naptáratokat!!

adventi naptar barna csomagok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: ohetpuis

Adventi kalendár számozott, natúr papírzacskóból, egyszerűen. Ömlesztve fellógatva is remekül mutat.

 

Wc papír gurigák újrahasznosításával elkészíthető kalendárium. Csak fehér selyempapír, színes csomagolópapírok, ragasztó és olló kell hozzá.

Csomagold térkép lapokba!! :) Igazán különleges!

Színesebbnél-színesebb csomagolópapír-korongokba varrva :) Hát van ennél egyedibb darab? Nézd meg a forrást, ahol lépésről-lépésre láthatod, hogyan készült. Ha nincs kedved bajlódni a varrással, használj egyszerűen ragasztót, vagy tűzőgépet :)

advent calendar tolcserek 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Spoonful

Zöld árnyalatú papírlapokból formált, számozott fordított tölcsérek, mint jópofa fenyőfák. Az aljukat vékony selyempapírral vondd be, miután beletetted az ajándékot.

advent calendar minieco extravagans 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: MiniEco

Egy igazán dekoratív, extravagáns megoldás. A Mini Eco-tól, ahonnan le is töltheted a sablonokat.

advent calendar knitted 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Menaiset

Aki tud kötni, annak nem jelenthet problémát ennek a szépséges adventi kalendáriumnak az elkészítése. Egy új, egyszínű pamutszőnyegre varrta a kis kötött zsebeket a készítő. Nemcsak mutatós, de akár évről évre használható is!

advent calendar fenyodeszkakon zsakok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: deas og mia

Szintén a tartós, azaz minden évben használható adventi naptárak közé tartozik ez a lécekből formált fenyőfa formájú tartó, melyre számozott vászonzsákokat aggattak. Az egyszerűség elbűvölő!

Kisméretű, natúr papírdobozokból készült kalendárium. Kreatív üzletekben lehet hasonló dobozkákat találni, különböző formákban és színekben.

advent calendar vaszonzsakok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Design Mom

Egy nagyon-nagyon egyszerű, ráadásul újabb újra és újra használható, natúr vászonból készült adventi kalendárium. A kör alakú vászondarabok meg vannak pakolva, majd zsinórral megkötve, számozva. A forrásból még több instrukciót találtok!

advent calendar cans 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: My white mess

Vagány ugyan, de veszélyes lehet, ha nem a megfelelő (tompító) konzervnyitót használod.

Színes, fagyistölcsérekre emlékeztető adventi naptár. Erősebb papírból formálj tölcséreket, majd vondd be különböző mintájú csomagolópapírokkal. Dekorálhatod papír/filc virágokkal, gombokkal. Számozni se feledd. Ha megtöltötted őket, végül takard be színes, gyűrt selyempapírral.

advent calendar varrott tolcserek 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Etsy

A varrni kedvelőknek könnyed munkát jelent csak ennek a szépséges adventi kalendáriumnak az elkészítése. Évről-évre használható, finom megoldás.

advent calendar letra zacskok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Charm Design

Vékony rönk létra és fehér zacskók. Tulajdonképpen ennyi a lényege ennek a minimál stílusú adventi kalendáriumnak. Nekünk az egyik kedvencünk :)

advent calendar ajandekocskak 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Craft Gossip

Egymás alá lógatott piciny ajándékcsomagok. A számozással lentről felfelé haladj, hogy az aktuális napi csomagot egyszerűen csak le lehessen nyisszantani :)

advent calendar dios 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Renata Poccia

Aki nem akarja túlzásba vinni a napi adventi ajándékozást, annak ez a tökéletes megoldás. Egy apró cukor, kagyló, játék, gyöngy, ami elfér egy dióhéjban. A trükk az, hogy egy éles, erős késsel kell félbe nyitni a diót, kikaparni a belét, majd megtölteni és újra összeragasztani. El lehet vele bíbelődni, de a gyermekeinkért bármit megteszünk, nem igaz? :)

advent calendar geometrikus 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Sanae Ishida

Geometrikus formák faágra lógatva. Igencsak mutatós, nem mindennapi adventi kalendárium. A formákhoz a nyomtatható vázlatot itt találod.

advent calendar gurigamikulasok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!

Forrás: Krokotak

Mókás Mikulások :) Az elkészítéshez szükséges képes leírást a forrás odldalon találsz!

Könnyedén hajtogatható, tejesdoboz formájú dobozkák. Használj erős, mintás papírt és ezt a nyomtatható sablont a dobozok elkészítéséhez.

advent calendar babazoknik 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Martha Stewart

Babazoknik szalagra csipeszelve, számozott matricákkal ellátva. Nagyon cuki :)

advent calendar omlesztett natur csomagok 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Silly old suitcase (2. projekt)

Drót vállfára lógatott, ömlesztett csomagocskák. A natúr és fehér színek adják a hangsúlyt egy kis csipkével feldobva. Romantikus :)

advent calendar gurigafigurak 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Pysselbolaget

A másik kedvencünk ez a játékos és csuda aranyos adventi kalendárium, papír gurigából készült figurákkal. Nincs szükség nagy hókuszpókusz-ra, mivel a borításhoz a forrás oldalról letöltheted a készre színezett sablont, amely méretre van szabva. Ha pedig sajnálod a nyomtató tintát, akkor választhatod a fekete-fehér, saját kezűleg színezhető változatot is!

advent calendar papertents 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: A subtle revelry

Helyes kis papírsátrak, melyhez a forrás oldalon letölthető sablont is találsz. Nagyon egyszerű, nagyon kedves :)

advent calendar dunsztosuvegben1 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Silly old suitcase (3. projekt)

Kevés a hely? Nem probléma! Ezzel a megoldással bármelyik apró lakásban is jut hely az adventi kalendáriumnak. Apró ajándékok/édességek becsomagolva, washi tape-el átkötve és dunsztosüvegbe pakolva. Megszámozni ne feledd őket!

Gyufásdobozokból is elkészíthető ez a szépséges, falra, vagy keretbe ragasztott, fenyőt ábrázoló adventi naptár. Szükséged lesz natur csomagolópapírra, csipketerítőre és fehér filctollra. Részletekért kattints a forrás oldalra.

advent calendar cipotartobol 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Amorelou

Vászon cipőtartóból készült adventi kalendár. Akinek van otthon varrógépe, az maga is el tud készíteni egy hasonló, ajtóra, vagy falra akasztható kalendáriumot. Használj hozzá szép mintázatú, erős textilt, vagy filcet.

advent calendar balloons 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: The Gunny Sack

Ilyet még nem láttál! (én sem) :) Lufikba tömködött édességek, bekeretezve :) Igazán különleges!

advent calendar krétás 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Hank & Hunt

Apró ékszeresdobozok, vagy kézzel hajtogatott dobozok fekete matt festékkel lefújva/lekenve. Száradás után már lehet is számozni őket a fehér krétával :) A doboz elkészítéséhez itt találtam egy egész jó tutorialt!

advent calendar csipke 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Kootoyoo

Szépséges adventi naptár, melynek minden egyes darabja piciny üzeneteket rejt magában :) Papír csipke terítők, zsinór és csipeszek. Nagyjából erre lesz szükséged. Nézd meg a forrást, ha tudni szeretnéd, hogyan készítheted el.

calendar advent boys 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Snug.Studio

Kisfiúk álma válhat valóra egy ilyen szuper adventi naptárral. Autóútnak megfestett táblára ragasztott, régi képeslapokból, magazinokból kivágott házikóformák közé helyezett gyufásdobozok, melyeket oldalról lehet kihúzni. Nagyon ötletes!

advent calendar boxes 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Forrás: Self packaging

Saját kezűleg hajtogatható dobozkák, natúr zsinórral átkötve. A kevesebb itt is több!! Doboz hajtogatós sablont itt találsz, de a forráshoz ellátogatva akár készen is megrendelheted a leszabott dobozokat, otthon pedig csak össze kell ragasztanod.

 

pixel 30+1 nagyszerű adventi naptár a 2013. Decemberi visszaszámláláshoz! Itt biztosan megtalálod a kedvenced!!
Share/Bookmark

Hozzászólások

  1. A wonderful roundup! Thank you for including us!

  2. Marie-Laure {La maison de Loulou} :

    Thank You so so much for sharing my work. I Love your Advent Calendar selection. Marie-Laure from La maison de Loulou

  3. My pleasure :)

  4. Absolutely my pleasure x

Mondd el Te is, mit gondolsz