35. nap – Szénhidrát

Súlyom: 72 kg

A mai napom kissé stresszes volt… biztosan ezért is ettem egész nap. Nem azt mondom, hogy sokat ettem, inkább sokszor. Reggel a megszokottnál picit korábban keltünk, aztán délelőtt filmet néztünk Mókussal, közben megcsináltam az ebédet. 4 félét főztem-sütöttem. Grízestésztát a fiúknak, lecsót magamnak, csokis sütit a Mókusnak és még zsemlét is sütöttem a lecsóhoz :) Ja és este még egy egész csirkét, jövő hétre a páromnak. Nem bonyolult kaják, szépen, összhangban megcsináltam az egészet cirka 2 óra alatt :)

Szóval az ebédem lecsó volt (husi nélkül) 1 zsemlével + pár falat grízestészta és két kis süti.

Uzsonnám zsemlét ettem.. mimással, mint hummussal és paradicsommal :)

Vacsira pici grízestésztát ettem, majd tortillát rágcsáltam.

Comments

 1. ugyes vagy !!! :)

  en mar elertem a kivant sulyom, igy a mai nappal abba is hagytam!

  nagyon gyorsan lementek a kilok, mondjuk skat is mozogtam, setaltam, heti ketszer minimum edezettem, de lement majdnem egy honap alatt! jo erzes, ujra szules elotti cuccokat felvenni!!!

  mostmar gyumi reggelik lesznek csak, ami nem nehez.

  sok sikert Neked tovabbra is olvasni foglak.

 2. Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Nekem eddig 3kg a mínusz és most már én is meg tudom nyomni egy kis edzéssel. Köszi az eddigi hozzászólásokat és ittlétet. Aranyos vagy!

 3. Igen, a mozgas sokat szamitott nekem is, meg amiota nem szoptatok mar, azota sokkal konnyebb is! KITARTAS, MAR TUL VAN A HARMADAN!!! Es tokjok a receptek is, sokat segitett, mert ha rajtam mulik sokkal egyhangubb lett volna a dietam. KOSZI, HOGY LETREHOZTAD A BLOGOT! :))) meg jelentkezem Xx

Speak Your Mind

*