65. nap – Gyümölcs (duplázás)

Súlyom: 69.2 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecsúsztam a “bűvös” 70 alá! Yipppppeeeeeeeeeeeeeeeee :) Nagyon boldog vagyok! A mérés persze reggeli (de a délelőtt folyamán többször is megmértem, nem hallucinálok-e :) ), így a mai, újabb gyümölcsnap után nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a holnap reggelre, hogy mégis mennyit fogok nyomni.

A duplázásra -mint azt már korábban írtam- azért van szükségem, mert szombaton lesz a kisfiam születésnapja és szeretném, ha akkor szénhidrátnapom lenne. Ehhez szükség lesz még egy duplázásra, amely a keményítőnapból lesz. Nem fog nehezemre esni a finom levesek elfogyasztása :)

Szóval a második gyümölcsnap könnyebb volt, mint az első! (na de most komolyan, szemforgatás nélkül, plíz) Azt hittem, nehéz lesz, de egyáltalán nem volt semmi problémám.

Reggelire gyümölcslét ittam és banánt ettem kivivel.

Ebédre pörkölt mogyorót és mandulát, majd 2 szem brazil diót és egy kis mazsolát.

Vacsorára egy almát.

És sajnos kevés folyadékot… fáj is a fejem………

Mindössze annyi csalás történt, hogy ebédkor bekaptam egy falatot Mókusom krumplipüréjéből, valamint a vacsorám (1db alma) után 2 órával megittam egy bögre tejet.

Jahh és 2 falatot ettem Mókus vacsorájából, ami rizspuding volt…. (olyan finom volt az illata, mikor kiszedtem a sütőből, hogy nem bírtam magammal) :)

Hmm… mostmár éhes vagyok! Ki is szedtem a fagyasztóból egy kis lazacot és csirkemellet. Még nem tudom, milyen kombo fog készülni ebből holnap, de majd éjjel megálmodom :D

Jó éjt mindenkinek! x

Speak Your Mind

*