80. nap – Gyümölcs

Súlyom: 69 kg

A mai napom egész jól alakult, csak gyümölcsöt és magvakat ettem, sok gyümölcslével kiegészítve, majd aztán eljött a 8 óra és megettem egy szeletet a tegnapi lepényből…. szánom-bánom, de legalább bevallom :)

Megmondom őszintén, hogy én már ennek a -7 kg-nak is örülök, ezért is van, hogy egy kicsit lazára vettem, amit gondolom a már ti is észrevettetek. Nem mondom, hogy elég, mert többet szeretnék még leadni, szóval január első hétfőjén megcsinálom újra, vagy pedig nekiállok egy update diétának. Ez utóbbiról még olvasgatok előtte.

Comments

 1. Szia!
  Az Update nem rossz, nagyon hamar lathato az eredmeny, de szerintem hosszutavon csakis eletmodvaltassal hasznal.
  (sajat tapasztalat: lement csiporol 5 cm meg derekrol si tobb, szoval szepen beindult, mindez 2 honap alatt, pedig minden nap ettem edesseget bar csak delig szigoruan…amikor viszont ujra kevertem mindent, ugyanannyi ido alatt, ha nem hamarabb visszajottek a kilok es elindult a merleg meg feljebb…)
  Sok sikert, alig varom, majd ott is szemmel tartalak :)
  Koszipuszi

 2. Nem baj, igy is nagyon buszke lehetsz magadra, hogy nekialltal es ilyen jol vegignyomtad, minket is batoritva a jo kis receptekkel segitve!!!!
  Nem probalod meg a Weightwatchers dietajat! jo mert ehetsz, de kevesebbet es bizonyos eteleket! irok rola bovebben, ha erdekel! en is januartol belevagok es mas anyuka tarsaim is ezzel fogytak…:)

 3. Szia, persze, hogy érdekel, bár a termékek annyira nem tetszenek (tele vannak rossz dolgokkal), de a diétát át tanulmányozom. Igazából ami érdekelne, az a Te, vagy mások sikertörténete és esetleg tanácsok. A többit gondolom megtalálom a neten, csak dobj egy webcímet, kérlek! Köszönöm előre is! x

Speak Your Mind

*