Okos buksija :)

Csibének hihetetlenül jó memóriája van! Már akkor is feltűnt, hogy nagyon okos, mikor tavaly nyáron hazalátogattunk és a Tardos felé vezető úton, Mókus nekiállt hajtogatni, hogy “mami, mami”… 20 hónaposan tudta, hogy oda megyünk! Megismerte az utat, a fákat, a tájat! Hihetetlen!! Még be sem értünk a hosszú hónapok óta nem látott faluba, de már tudta, hogy hová tartunk!

A következő dolog, hogy mindenkit megismer! Mamit természetes, hogy megismeri, mert hetente több alkalommal is beszélnek és látják egymást Skype-on, de a dédikéjével ez már nem így van! Az elmúlt fél évben mindössze egyszer sikerült összehozni egy videóbeszélgetést, azt is hónapokkal ezelőtt. A hangját szokta hallani, mikor felhívjuk, de az arcát már nagyon régen nem látta. Hát ennek ellenére, mikor dédi megjelent, máris megismerte és mondta a nevét! Anélkül, hogy nagyim megszólalt volna :)

Éppen ma történt, hogy Mókussal nézegettük mamája telefonjában a galériát, mikor odaértünk egy képhez, amelyen a dédike háza volt lefényképezve. Máris rámutatott és mondta, hogy “dédi” :) Megismerte a házat egy picike fotóról! Hihetetlen!

Speak Your Mind

*