Mit érdemes gyűjtenie egy kreatív alkotónak?

Szeretnék megosztani Veletek néhány vicek-vackot, melyeket érdemes gyűjtögetni. Ezekből készülnek a legjobb kreációk :) Mindent összeszedünk és félrerakunk, ami egy picit is “kézművesgyanús” :) Ezt itt mind-mind mi gyűjtögettük :) Bármilyen további ötletet örömmel fogadok!! :)

A természetből 

Hulladékok/Újrahasznosítás

Továbbiak:

Tojástartók

Egyéb kartonpapír darabok

Kisebb dobozok

Egészítsd ki a listát! Írd meg saját ötleted itt a hozzászólásokban!

Comments

  1. A tárolásról való cikket nagyon várom, mert annyi hasonló “kacatunk” van nekünk is, hogy alig férünk tőlük. Persze próbáljuk eltenni, különböző dobozokban őket, de jobb lenne egy nagyobb és könnyebb szelektálható rendszer, mert most szinte mindegyik doboz más formájú és méretű. Meg persze szeretnék egy plusz helyiséget, esetleg szobát nekik :)

  2. Helga… gombok, fonalak, cérnák, anyagmaradékok, teatasak, mindenféle papírdoboz (teás, gyógyszeres,gabonapelyhes), műanyag dobozkák (gyógyszeres, vitaminos, krémes), műanyag pezsgősdugó (kitűnő ujjbáb-alap), kartonpapírok (Lidl, Aldi a beszerzési helyem, illetve egyéb nagy szupermarketek – natur színű, de nagyon vastag, sok vizet kibír, és néha csak a munka alá használom, és még örülnek is, hogy elviszem), cérnák orsói… jaj, mindent gyűjtök!!! :D

  3. Wow! :) Köszi a sok-sok szuper tippet :)

Speak Your Mind

*