Álomútvonal…

Mókussal minden nap sétálunk egyet az ebédet követő játék után, azonban eddig fél óránál többet nem voltunk el, mert az útvonal, amelyet eddig jártunk, nem volt túl kellemes. Házak közt, vagy főút. A legközelebbi park egy mérföld. Legalábbis ezt hittem. Karácsony első napján azonban gondoltam egyet és elkanyarodtam egy új irányba. Kíváncsi voltam merre lyukadok ki. Áldom a kíváncsiságomat, mert egy olyan álom útvonalat találtunk, hogy még a könnyem is kicsordult menet közben!!!!!!!! Tavak, folyók, hídak, vadkacsák, hattyúk, sirályok, vízesések, gátak, vízgyűjtők, legelők, birkák, parkok, szuper játszóterek és mindennek a végén hol lyukadtunk ki??? Az orvosi rendelőnknél :) ahová eddig körbe jártunk a városon keresztül vezető autóúton! Korábban fogalmam sem volt erről a gyalogos útról, hihetetlen volt számomra, hogy ez ott van! Attól a naptól alig várom a napi sétánkat, morzsákat viszünk a madaraknak, melyeket etetve Csibém hatalmasakat kacag :) Nagyon jól szórakozunk mindketten!

Picit jobb idő lesz, akkor máris kipróbáljuk a játszóteret is, amely annyira jó, hogy az egyik fele az egész piciknek van kialakítva mini hintákkal és csúszdával :) Nagyon kis helyes :) Meg lehet kerülni egy újabb tavat, amelyben egy kis sziget is elhelyezkedik. Természetesen ez is tele van kacsákkal, melyek hápogva közelednek, amint letérek a járdáról és feléjük indulok. Hozzá vannak szokva a finomságokat osztogató emberekhez.

Visszafelé, a több, mint egy órás séta közben Bébikém elalszik és még otthon alszik kb egy órát a járgányában. Hihetetlenül jól érzem magam a séta közben! Szinte harapni lehet a tiszta levegőt, melyből nagyokat lélegzek, közben élvezem a mozgást és a táj látványát. Egyszerüen fantasztikus!

Speak Your Mind

*