Anya, taníts engem! (Deákné B. Katalin)

A “Tudatos Szülő” sorozat egyik nagyszerű könyve, melynek segítségével játékosan segíthetjük gyermekünk fejlődését, kiegészítve ezzel az óvodai foglalkozásokat. Az érdekes, ötletes, mindemellett igen egyszerű feladatok felkészítik a lurkókat az iskolakezdésre, közben pedig amolyan mellékhatásként pozitív hatást gyakorol a szülő-gyerek kapcsolatra is.

Biztosan nem vagyok egyedül vele, ha azt mondom, gyakran nem tudom, mit is csinálhatnánk a kicsivel úgy, hogy változatos, tartalmas, játékos és egyben amolyan fejlesztő hatású legyen a napja. Amióta ez a könyv megvan nekünk, elég csak előkapnom, az életkorához lapoznom és már olvashatom is a jobbnál jobb ötleteket, amivel hasznosan üthetjük el az időt.

“Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő. A megfelelő fogalomkialakításhoz, az ismeretek mélyebb rögzítéséhez elengedhetetlen az otthoni munka. A szülők többsége tudja ezt, de bizonytalan abban, hogy gyermeke fejlesztését miként kellene megvalósítania. A megfelelő út megtalálásában szeretnék most Önöknek segíteni. Pszichológusok, pedagógusok véleményét és saját tapasztalataimat felhasználva próbáltam egy mindenki számára érthető, szinte semmilyen anyagi befektetést nem igénylő, a gyermek számára élvezetes fejlesztő programot összeállítani.” (A szerző)

A könyvet megvásárolhatod itt!

 

Comments

  1. A könyv fantasztikus! Csak azt sajnálom, hogy korábban nem volt a birtokunkban, de még így sem késő, mert segítségével játékosan fejleszthessem közel 3 éves gyermekem képességeit, tudását. Rengeteg kiváló ötlet meríthető belőle bárhol, bármikor, ha épp nem jut eszetekbe semmi, amit csinálni lehetne! Nagyon-nagyon örülök ennek a könyvnek!!!

  2. Nagyon felkeltette a könyv az érdeklődésem. 1 éves lesz a Kislányom, és már születése előtt pont ilyesmi könyvet szerettem volna beszerezni. A tudatos nevelésről nincs véletlenül vmi? Tudom, nem könyvből kell tanulni a nevelést, de annyira jól szeretném terelgetni a Drágámat, h. biztosan vannak dolgok, amire 1 szakember azt mondaná, nem jól csinálom, és igenis 1 könyvben van leírva a helyes “eljárás”.

  3. Kedves Orsi! Hetente teszünk fel egy könyvajanlót,hamarosan megtalálod azt amire gondolsz,igérem! Gyere gyakran mert nagyon jó dolgokat olvashatsz itt,külön ajánlom Helga naplóját és Mex fejlődéséről szóló bejegyzéseket,valamint az ” 56 pizsama” kisfilmeket.

Speak Your Mind

*