Balerina tütü házilag

Fantasztikus ötletre bukkantam nemrég. Az olvasok között biztos akad olyan szülő, akinek a kislánya balettozni jár. Én nem tudom hol és mennyiért lehet kapni tütüt, de sejtem sem nem olcsó, sem nem egyszerű felkutatnia  helyet ahol vásárolható ilyen ruhadarab. A jó hír hogy te magad is könnyen elkészítheted, és van-e nagyobb öröm annál, mint hogy kislányod a te általad készített szoknyácskában táncoljon? :)

 

Amire szükséged lesz

 • 60-70 cm hosszú szélesebb szatén szalag
 • 2 m*1 m-es tüll anyag
 • olló

Így csináld

 1. vágd fel a tüll anyagot a képen látható módon
 2. csomózd fel szépen sorjában egymás mellé a szatén szalagra
 3. amikor a végére értél, úgy add fel a kislányra a szoknyát hogy a szép vastag szatén szalagot masnira kötve rögzítsd

Forrás: Krokotak

Comments

 1. Haraszti Barbara says:

  Szia,
  nagyon hálás vagyok a tippért, igaz h mi cica lányok szeretnénk lenni farsangkor :) és ezzel a tippel egyedivé, nem utolsó sorban sokkal kedvezőbb áron tudjuk megvalósítani az álmot. Már vagy egy hónapja kerestem megoldást de mivel nincs varrógépem így nagyon örültem hogy rád találtam. KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

 2. Kedves Barbara,
  Köszönöm szépen a nagyon kedves hozzászólást :) Boldog vagyok, hogy segíthettem :) Legyen nagy sikeretek a Farsangi ünnepségen!!! xxx

 3. Vitális Heléna says:

  Szia!
  Köszönöm, hogy ilyen igazán egyszerűen megvalósítható ötleteket megosztasz velünk. Decemberben találkoztam az oldallal, de azóta a varróskészletem és kreatívos dobozunk(ragasztókkal, papírokkal, kiegészítőkkel..) nem kerülhettek vissza a szekrénybe. Folyamatos üzem van nálunk! Első osztályos lányom nem győzi az iskolába behordani az újabb és újabb elkészült kis csodákat. Mi még januárban is karácsonyfadíszeket készítettünk, szivecskés dekorral.. Sikeres munkát kívánok a jövőben is, mindent köszönök, Heléna! :)

 4. Kedves Heléna,
  Nagy örömmel olvastam a soraidat! Köszönjük szépen a kedves szavakat! Örülünk, hogy tetszik az oldal és remélem, hogy a jövőben is találtok nálunk sok mókás projektet, hogy a kislányoddal együtt tudjatok tevékenykedni :)
  Köszönöm mégegyszer és szép napot kívánok,
  Helga

 5. Köszi, köszi, köszi, köszi………!!!!!!!!! :)) Több színből is sikerült elkészíteni, annyira egyszerű !!!!

 6. :) :D

Speak Your Mind

*