Bringaaaaaa…

Fantasztikus találmány a futóbringa, vagy más néven egyensúly bicikli. Párom unokatestvére  ajánlotta nekünk ezt a  szuper jó dolgot, sajnos épp akkor, mikor megvettük Mókusnak a háromkerekű pedálost… nyáron vittük is magunkkal Németországba hozzájuk, az unokatesókhoz, hogy mindenhol használhassuk, aztán mire vége volt az ott töltött hétvégének, már azon agyaltam, hogy mikor visszatérünk Angliába, nyomban le is cseréljük….

A dolog elhúzódott Karácsonyig, de végül a Jézuska elhozta Mókusnak a szuper bringát! Már első alkalommal is ügyesen haladt vele, azonban egy héten belül olyan tökélyre fejlesztette a technikáját, hogy már nagyon ritkán esik el, olyan gyorsan rohan, hogy futni kell mellette, valamint már a fékezés is nagyon jól megy. A dombokon is igen ügyesen megy fel és le, még a meredekebb lejtők sem jelentenek gondot neki!

Minden nap megyünk, amikor csak engedi az időjárás. Nagyon-nagyon örülök, hogy beszereztük :) Mókus kimondhatatlanul imádja, alig lehet levakarni róla. Még itthon is ezzel közlekedik minden alkalommal, amikor a földszinten vagyunk.

A balance bike – magyarul egyensúly, vagy futóbicikli tulajdonképpen egy könnyű vázas, pedál nélküli kis bicaj, amely azért fantasztikus találmány, mert nem csak több mozgásra készteti a picikéket, de néhány hónap alatt megtanulhatnak egyensúlyozni vele, amikor pedig már nem lesz szükség a háromkerekű, vagy pótkerekes “csodákra”.

Mi a Strider-t választottuk, ezt tartottuk a legjobbnak és legvagányabbnak. Íme az oldaluk, ahol videó is látható arról, milyen is jó a futóbringa: http://www.stridersports.com/

Speak Your Mind

*