Csibével nyaralunk…

Március végén Mókus és én hazautaztunk Magyarországra. Eredetileg 3 hétről volt szó, de a hosszúésfuranevű vulkánnak köszönhetően szerencsésen behamuzódtunk, így több, mint 4 hétre sikeredett a kiruccanás. Azzal indítottunk, hogy ellátogattunk Peti édesapjához és elhoztuk a 2 év után előkerült kutyusomat. Jerry idén tölti be a 9. életévét és 2008 februárjában ellopták. Azonban a világhálónak köszönhetően előkerült és ugyanolyan kis röfögős, duci, fehér kis csivava, mint korábban volt :) Elvittük magunkkal, hogy nyaraljon egy kicsit. Az üdülés alatt végig Tardoson laktunk Anyumnál, ahol fantasztikusan éreztük magunkat, leszámítva a rossz időt…. A lakásunkba mindössze 1-2x ugrottunk fel ezt-azt elrendezni.

Rengeteg felé jártunk a négy hét alatt. Több alkalommal is meglátogattuk Apumékat és Kató Dédit, ahol Csibém örömmel leste meg Papijával a birkák, nyuszik, kutyák és macskák seregét, valamint a tólakó halakat és teknősöket :) Mókusom nagyon élvezte a sok-sok állat látványát :) Szinte extázisba zuhan, mikor négylábút lát :) Apuval és feleségével, Gyöngyivel egy alkalommal kirándulni is mentünk együtt, mégpedig a bp-i Campona-ba, ahol a Tropicarium kiváltképp tetszett Mr Mókusnak :) Simogattuk a rájákat és meglestük a harapós cápákat is :)

Meglátogattuk Mexi tardosi unokatestvéreit is. Benedek és Marci szintén nagyot nőttek az elmúlt hónapok alatt.
Melinda barátnőmmel és Zoé-babával több alkalommal is találkoztunk. A két lurkó jókat játszott együtt :) Voltunk együtt a tardosi Malomvölgyben és több alkalommal is elmentünk élményfürdőzni a picikkel, amely szintén nagyon jó móka volt mindannyiunknak. Zoé és Mex egy hét híján egyidősek és a kiscsaj már dumál! Annyira imádom! :) Sajna közös erővel sem tudtuk Mexit rávenni arra, hogy ő is mondjon egy-két szót… Csibe nem fogta az adást, mikor Zozi beszélt hozzá… no de sebaj… ami késik, nem múlik. Nem igaz?

Anyum ezúttal nagyon készséges baby sittere volt csemetémnek, amíg a személyes dolgaimat intéztem. Ezekből jó néhány volt, úgyhogy le a kalappal a Nagyi előtt :) Egy alkalommal el is vitték Manócskát pecázni egy olyan helyre, ahol a szamártól a kecskéig volt mindenféle állat. Mondanom sem kell, hogy Csibe egész nap pörgött :) Mikor érte mentem, úgy nézett ki, mint egy kismalac, aki egész nap a földet túrta! És a szaga… hát az nem volt semmi! Körülbelül, mint egy lavor ponttyé :) messziről szaglott a kicsikém, mert a kifogott halakat simogatta :) Jó kis nap volt ez is.

Sok időt töltöttünk a barátainkkal. Hol Csibémmele gyütt, néha pedig egyedül mentem erre-arra. Dorkával, a barátnőmmel pl. együtt töltöttünk egy egész napot, miközben Bp-en mászkáltunk jobbra-balra, kettesben. Vásárolgattunk, ebédeltünk, jókat beszélgettünk, egyszóval jól éreztük magunkat :)
Csibével gyakrabban jártunk együtt, mint külön. Ahová csak tudtam, elvittem magammal. Még a kedvenc gyerek cd-jét is magunkkal vittük mindenhová. Mily érdekes volt, hogy ezúttal nem a tuctuczene hallatszott a kocsimból, hanem az Old McDonald és a Yankee Doodle gyermekdalok :)

Csak dícséretet kaptam a kisbabámra… :) Ez nagyon nagy boldogsággal tölt el! A nagyszülők imádata után nem csak a többi rokontól és barátoktól, de idegenektől, az utcán, vagy akár egy üzletben sétálva is számtalan alkalommal kaptam elismerést Mókuskám szépségét, illetve bájos természetét illetően! Kb. 4-5 alkalommal pedig lánynak nézték :) -…hisz annyira szép… -mondták :)

Speak Your Mind

*