Csodás gyerekszoba tükör megunt apró játékokból

Nagyon rég nem láttam ennyire döbbenetesen jó lakberendezési eszközt, ráadásul Ti is könnyen elkészíthetitek otthon, csak hiszti ne legyen belőle. :) Ugyanis a felhasznált apró játékok többé már nem azt a funkciót fogják ellátni amire legyártották őket, na de ezt nem is bánjuk szerintem, mert csodás helyet kapnak egy igazán halhatatlan formában, tükör keretként. ;-)

_DSC0004-1

Amire szükségetek lesz

 • sok sok apró már nem használt játék, műanyag figurák és gumi dinoszauruszok, kis autók és játékfigurák, minden ami már rég csak a sarokban vagy a szekrény alján porosodik
 • egy nagy tükör, emlynek széles kerete van
 • ragasztó
 • fehér festék spray (valószínűleg 1 flakon nem lesz elég)
 • maszk a fújáshoz

Így csináljátok

 1. ragasszátok szépen pontosan le a tükröt, hogy a festék fújásakor sérthetetlen maradjon
 2. a nagy keretre kezdjétek el felragasztani a játékokat, jó sűrűn egymás mellé, alá, fölé
 3. amint a ragasztó megkötött, kezdjétek el lefújni (vagy festeni akinek az szimpatikusabb) a figurákat, ügyelve arra hogy minden egyes kis részt befedjen a festék
 4. száradás után irány a gyerekszoba ;-)

 

 

Forrás: achadosdedecoracao.blogspot.hu

Comments

 1. Kedves Helga!

  A mai napomra (amely eddig is igazán remek volt!) Neked sikerült feltenni a Koronát!
  Mint az köztudott, nincsenek véletlenek – éppen ma botlottam bele a blogodba a PinkPatron.hu oldalon keresztül – tehát éppen MA: amikoris erôs dolgoztomban két száraz ajánlattétel között kinézek a szobám ablakán a kertbe , és szembe találom magam a több tíz köbméternyi Szûz Hóval!!! Nosza, valamint ucccu neki, vesd el magad: már meg is van az esti desszert!!
  A fijuggg ( 18 -50 között valahol) üdvözülni fognak, az tuti!!

  Más: agyanezzel a lendülettel a szûzhavat használjuk orcánk tisztítására – felfrissítésére is!
  Zongorázni lehet a különbséget a bôröd minôségén, miután megmostad vele-benne.

  Más: Ha van még másfél perced a szobanövényeidet is megajkándékozni Húsvét alkalmából ( ld. még: tavaszi újjászületés), akkor ahány vödröd-lavórod-spagettifôzô nagyfazekad-babakádad – vagy a fürdôkádad maga van a háztartásodban, tömd meg a hóval, vidd be a lakásba, miután elolvadt, és kicsit langyos lett a szobahômérsékleten, öntözd meg ôket és spriccold be a leveleket: nagyon meghálálják!!

  Na, most jön a Korona: ez a tükör!!! Eszméletlen jó ötlet és dekoratív és hasznos és környezettudatos és a szépemlékek miatt lelkiekben nagyon gazdagít! – HOGY A LEGFONTOSABBAT HAGYJAM UTOLJÁRA.
  Különösen az olyan Hörcsögöket, mint amilyen én vagyok, mert egy régi kedves tárgytól évtizedekig nem tudok – és persze nem is akarok megszabadulni De nem is kell. Most meg már alibim is van hozzá:

  MÉG EGYSZER. KÖSZÖNÖM A TIPPEKET1 SZUPER A BLOGOD; SOK SIKERT ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK SZERETETTEL NEKED ÉS FÔSZERKESZTÔ MAXNAK IS!
  Mirrrcike

  p/s: a blogodat küldöm tovább ezerrel össszes szeretteimnek, legfôképp az unokámnak!

 2. Kedves Mirrrcike,

  nagyon köszönjük a szép szavakat, és örülünk hogy tetszik a blog, a sok jó ötlet.
  Ezen dolgozunk minden nap. ;-) Hogy hasznossá varázsolhassuk az otthon töltött időt. ;-)
  Remélem még sokáig leszel olvasónk,

  szép napot,
  üdv: Boros Eszter

 3. Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a bíztató, kedves szavakat :) Most már késő ugyan, de következő télen mindenképp kipróbálom a hóval való öntözést!! Nagyon jó ötlet!! Az orchideáim talán magukhoz térnek és újra virágot hoznak… már egy ideje kínlódom velük :)

Speak Your Mind

*