Szülők kézikönyve (Dr. Richard C. Woolfson)

Az ez előtti ajánlásom kiegészítésére tökéletesen megfelel ez a remek kézikönyv. Egyszerű és ütős magyarázatokkal szolgál, melyeket könnyen, probléma szerint fel lehet lelni a tartalomból. Igen hasznos lehet minden szülő számára. Bármi kérdés, vagy probléma merül fel, csak egyszerűen fellapozom az adott problémát keresve és máris válaszra, megoldásra lelek….

“E könyv sok hasznos, gyakorlati tanáccsal látja el olvasóját a gyermekkori viselkedési problémák kezelésével kapcsolatban. Megtudhatjuk, mire van szükségünk ahhoz, hogy boldog és magabiztos szülők legyünk. E könyv számba veszi a viselkedés minden aspektusát kétéves kortól nyolcéves korig. Tanácsokat ad a mindenapi problémák kezelésére – például a válogatós gyermekekkel vagy az alvajárással kapcsolatosan. Emellett összetettebb kérdésekre is válaszokat keres – mint a testvéri rivalizálás vagy a fegyelmezés.
Megmutatja, hogyan reagáljunk gyermekünk érzelmi igényeire, és miként alakítsunk ki vele szeretetteljes, hosszan tartó kapcsolatot. Elmagyarázza, miért kell hatékonyan figyelnünk a testbeszédre, és segítenünk gyermekünket a félelmek és szorongások legyőzésében. Tanácsokat ad a szociális problémák kezelésére – mint például a félénkség és a zsarnokoskodás -, illetve bemutatja, hogy miként taníthatjuk meg gyermekünket a felelősség vállalására”

A könyv megvásárolható itt!

Comments

  1. ez nekünk is megvan! tényleg nagyon jó könyv!

Speak Your Mind

*