eLő-szülinap…

Elő, nem első! Még nem… November eleje van. Ma a barátnőm, Melus és az ő kis családja voltak hivatalosak hozzám ebédre. Kislánya, Zoé mindössze 7 nappal született korábban Mexinél, tehát gyakorlatilag egy idős a két lurkó. Hatalmas meglepetésként ért, mikor a kezembe nyomták Mexi és Zozi “előszületésnapi” tortáját :)

Mex kitett magáért és nem hagyta épen az finomságot. Először óvatosan megvizsgálta a kis mutatóujjával, majd lyukakat fúrt bele, végül belemarkolt és habzsolta :)

A nem mindennapi uzsonna befejeztével, mosakodás és átöltözést követően tovább játszott Csibelány és Csibefiú! Nagyon édesek voltak így együtt! Zozi már jár!! Annyira aranyos! Mex még csak megáll egyedül, de egyenlőre nem lép előre. Azt olvastam, hogy a fiúk szinte mindent később csinálnak. Később kezdenek el beszélni és járni is. Mindez a különböző nemek agyműködése miatt van így. Érdekes téma!

Iszonyuan élveztük a napot! Mindez nagyon kedves ajándék volt tőlük! Melindánál jópofább emberrel életemben nem találkoztam! Hatalmas szíve van, segítőkész, törődik a barátaival, iszonyat jó anyuka, vagány és ami fontos, képtelenség megsérteni őt. Ez utóbbi számomra igen sokat számít, mert én személy szerint túlságosan is őszinte vagyok, amit persze sokan nem díjaznak… az ilyen emberekre szoktam azt mondani, hogy nem képes szembe nézni az igazsággal, ehelyett inkább menekül előle, vagy támadással válaszol…. mennyire igaz! Melus nem ilyen! Akármit mondok, vagy megfontolja, vagy elpoénkodja :) IMÁDOM! Közel 8 éve töretlen a barátságunk, hónapokig éltünk együtt és ezalatt, valamint ezen kívül is hihetetlen mennyiségű közös élményre tettünk szert :) Fontos mérföldkője ő az életemnek! Nem fényezni szeretném, csak sajnálom, hogy távol vagyunk egymástól és nem találkozhatunk, a gyermekeink nem találkozhatnak gyakrabban. Így fejezem ki, mit érzek a “gyogyós” iránt :) Szeretlek Melus! x

Comments

  1. És emlékszel konkrétan a közös élményekre??????
    Egy hetet tudnék róluk beszélni!!!!
    Örülök, hogy TE vagy a LEGJOBB barátnőm!!!
    Szeretünk titeket!!!!

Speak Your Mind

*