Első lépések…

Ismét péntek van, de ezúttal nem 13-a. Pontosan 12 hónapos és 2 hetes a Csibécske és éppen néhány perce tette meg az első önálló lépéseit! Még a könnyem is kicsordult örömömben :) Sajnálom, hogy csak egyedül voltam itthon, és más nem láthatta. Remélem estére is tartogat pár lépést, mikor már mindenki itthon lesz!
Úgy kezdődött, hogy délelőtt rámoltam a szobájában és megtaláltam a bébihámot. Gondoltam, kipróbáljuk, hátha bejön. Hát elég jól sült el a dolog, mert szinte fut Csibe, ha a hámmal tartom őt! Nagyon tetszik neki. Néhány perc gyakorlás után pedig megtette az első lépéseit!! Én kb 3 méterre voltam tőle, mikor játék közben felállt, felém fordult és én ránéztem, szóltam neki, hogy egy-kettő, egy-kettő… és elindult! Kb 4 lépést tett meg!! Annyira ennivaló volt, hogy azonnal felkaptam és agyonpuszilgattam :) Nem gondoltam volna korábban, de tényleg hihetetlen élmény!!!
A hámot nagyon jó dolognak tartom. Nem csak emiatt, hanem a séták folyamán is. Főleg, hogy Mókus nem nagyon szereti fogni a kezem. De ha fogná is, azesetben is a hámot választanám, mert inkább azt tartom, minthogy a kis kezét cibáljam. Sokkal szabadabb és könnyebben mozog így. Nagyon szeretjük!

Speak Your Mind

*