ElSő születésnap…

Immáron Salisbury-ben. Hát igen.. a péntek 13-a nálunk már csak jót jelenthet! Fantasztikus nap volt ez mindannyiunknak! Már előző este elkészítettem Csibének a fincsi sajt tortát, amelyről tudatosult számomra, hogy a világ egyik legegyszerűbben elkészíthető édességei közé tartozik. Pötyi persze (nyílt) titokban buzgón egyéni tortakészítésbe kezdett. Estére már nagyon izgatottak lettünk, mert már borzasztóan szerettük volna elkezdeni a party-t. Szerencsére Csibuci délelőtt is aludt egy nagyot, de ami szuper volt, hogy a délutáni szunya 3 órásra sikerült! Így nem kellett tartanom attól, hogy nyűgös lesz estére! Játék-játék-játék! Egész nap szórakoztunk!

8 körül megérkezett Pötyi és Tomi, majd el is kezdtük a “bulit”. A két egyszál, égő gyertyás torta kíséretében elénekeltük a happy birthdayt, persze magyarul, majd megettük a finom tejszínes-coctail rákos tésztát, amit vacsira készítettem. Ezután jöhettek a torták! Csibe nem kicsi adagot falt be az ufótortából, amelyet Pötyi és Tomi készítettek neki :) Imádta!!!

Ezt követően felöltöztettem Csibét a születésnapi Superman pizsibe és abban rohangált, játszott az új játékaival. Egészen 10 óráig pörgött!

Szuperjó volt a napunk, sokat nevettünk és marháskodtunk! Mexi kiváltképp élvezte a sok-sok játékot és nyalánkságot, tehát remekül sikerült az első szülinapja :)

Speak Your Mind

*