Gyönyörű festett váza POFONEGYSZERŰEN!!

Szépséges vázák a szivárvány bármely színében! Csupán üvegváza, levegőre száradó üvegfesték és puha ecset kell hozzá! Keverd ki a választott színárnyalatot (kék, sárga, piros és fehér színekből), készíts olyan színt, amely passzol az otthonodhoz és ebből dolgozz. Nézd csak milyen hihetetlenül szimpla:

Üvegfestéket művész- és hobby boltokban vásárolhatsz. Kérj tanácsot az eladótól, olyan festékeket válassz, melyket lehet egymással keverni, valamint száradás után vízből nem oldódnak. Így majd rendeltetésszerűen használhatod is az újdonsült, szépséges vázádat :)
Továbbá kérdezz rá, hogy tudnak-e olyan alapozót ajánlani, melynek segítségével a szín festése előtt egy jól tapadó alapfelületet tudsz felkenni a festéknek, hogy az ne folyjon el és egyenletes legyen mindenhol.

Forrás: Sugar and Charm

 

Comments

  1. Ez nagyon tetszik, de milyen festéket érdemes választani hozzá? Szerintem az üvegfesték nem alkalmas arra, hogy egész nap álljon benne a víz.

  2. Szia, a kiégethető üvegfesték “stabilabb” lesz, tehát az elvileg alkalmas erre is. Vásárláskor kérdezz rá, hogy pontosan hogyan kell alkalmazni a festéket.

  3. Köszönöm, bár akkor már inkább porcelán festéket vennék, az kicsit jobban bírja a vizet.

  4. Azt épp most vettem én is, sütőben égethetőt, de még nem próbáltam ki. Az idei karácsonyi ajándékokat készítjük el vele. Nem tudom milyen, de már nagyon várom, hogy nekiálljunk :)

  5. A munkáidat nézve, biztos vagyok benne, hogy nagyszerűek lesznek :-) Az ajándékok nekem is kihívások, tavaly néhány festett apróságot kapott a család, az idei ajándékokon még gondolkozom… és már csak egy hónap :-)

  6. Ne is mondd… most vagyok túl egy óriási születésnapi party-n, és máris kezdhetek neki a karácsonyi készülődésnek… A január lesz a megváltás :D :D

Speak Your Mind

*