Horgászatra fel!

Mivel Mókus annyira élvezi Nagyijával eltöltött nagy pecázásokat, így arra gondoltam, miért ne csinálhatnánk ezt itthon is, távol a Mamitól. Az ötletet megvalósítottuk, nagy sikere lett! Csibém naphosszat el tudja lóbálni a botocskáját és fogdosni a kis mágneses halacskákat :)

Nem volt másra szükségünk, mint néhány aprócska mágnesre (barkács boltban beszerezhető), színes szivacslapokra (kreatív boltok), egy sima és egy recés ollóra, ragasztóra, faágra és zsinórra a pecabothoz, no meg némi fantáziára a halak dizájnját illetően :)  A halformákat egyszerűen kivágtuk, beragasztóztuk, a mágneseket és az uszonyokat közé illesztettük, majd egymásba ragasztottuk. Apró kis szivacs cafatokkal díszítettük, majd alkoholos filctollal megrajzoltuk a szemeket és a szájakat. A munkába Mókus apukája is beszállt, ő csinálta például azt a szuper horgot szintén két szivacslapból, a közepén egy mágnessel.

Jópofa az egész játék, mellette pedig baromi egyszerű!

 

 

 

 

 

 

Comments

  1. Biztosan mi is elkészítjük majd, ezt a kerti halas tavat :)
    és nem utolsó szempont… nagyon jó dolgozni a dekor gumival.
    Jó horgászást Mex!

  2. Ahaa.. hogy a szivacs lapot azt dekorguminak hívják? No ezzel is okosabb lettem! Köszi ;)

  3. Én, Mexi nagymamája állítom, hogy ez az ötlet kiváló!!! Mikor ott jártam Helga megmutatta és együtt pecáztunk Mexivel!!! Nagyon ügyes volt és különös érzékkel, nyugalommal megfogta a halacskákat, büszkén mutatva nekem mit fogott:))) Nekem nagyon tetszett mikor nekem is sikerült kifognom pár halat:))))) Ajánlom nagyon a gyerekeknek!! Gratulálok Helga Ügyes vagy!!!

  4. Köszi Anci! Nagyon aranyos vagy :)

Speak Your Mind

*