Így készíts a csemeték rajzaiból egy szépséges, nagy faliképet!

Biztosan sokaknak ismerős az érzés, hogy “jajj… melyik remekművet cseréljem le, mert már nincs hely a falon/hűtőn/konyhaszekrényen… stb” Ezzel az ötlettel varázsütésre megoldhatod a problémát! Nem csak láthatóvá válik a csemete összes rajza, de egyben kapsz egy modern képet, mellyel bármelyik helységet bátran dekorálhatod! Egy óriási keret kell hozzá (például IKEA Ribba), egy scanner és némi Windows Word alaptudás. A bescannelt képeket egyszerűen nyisd meg Word-ben, méretezd tetszőlegesre, nyomtasd ki, majd vágd körbe. Végül pedig ragaszd fel őket egyesével a keret fehér színű hátlapjára. Aki jártasabb az ilyen-olyan képszerkesztős programokban, az posztert is készíthet, melyet aztán a megfelelő nyomdában kinyomtatnak (én PhotoShoppal csinálnám, de aki ismer más programot is, amivel megvalósítható, annak örömmel várjuk az ajánlását a hozzászólásokban!) :)

Forrás: The Style Files

Comments

  1. Kedves Helga!

    Ez is nagyon nagy 5-et! Egy baja van csak: hogy nem nekem jutott elôször eszembe!

    Lassan 20 éve rakosgatom-szortórozom nagyon fájó szívvel a gyerkôcök és számtalan keresztgyerkôcök egykori rajzait – igen termékeny volt valamennyi – végre itt A MEGOLDÀS!
    èrdemes volt rá várni – Te kellettén hozzá, hogy felnyisd a szemem!
    Köszönettel és szeretettel: Mirrrcike

  2. Én már nagyon várom, hogy megvalósíthassam ezt a képet :) Az én kisfiam még csak 4 éves, így csak néhány “használható” rajzunk van, de szépen lassan gyarapszik a gyűjtemény :)

Speak Your Mind

*