Karácsonyfadísz papírból, csodálatos egyszerűséggel…

 

Ámultam és bámultam, mikor megláttam az ötletforrás fotót. Le voltam nyűgözve a tiszta egyszerűségétől… Hamar neki is láttam hát és bizony nehéz volt abbahagyni, olyan könnyen és gyorsan ment… körülbelül 15 db-ot készítettem el fél óra alatt :) Egyszerűen imádom!!

 

Többféle papírt is kipróbáltam, mint ahogyan az látható a képekből. A zöld, mintás papírhoz nem használtam külön fehéret, mert annak az egyik fele amúgyis fehér színű volt.

 

Ötletgazda: A Little Hut

Comments

  1. Kerekné Liszkai Laura says:

    Ez nagyon szép Helga! Kipróbálom, csak még azt nem tudom hová is teszem, már annyi minden van, talán a karácsonyfára kerülhetne.Nálunk az ablakokban az általad megosztott hópelyhek lógnak mindenfelé. A férjem is belejött a készitésébe! :) Köszönjük a jobbnál, jobb ötleteket!

  2. Kedves Laura, ez tulajdonképpen fenyőfadísz, de való igaz, hogy bárhol máshol is megállja a helyét! Csillárról lelógatva, ablakban, asztal fölé, ajtódísznek, stb… Akár nagyobb, vagy kisebb méretben is elkészíthető. Amennyiben plafonról szeretnéd lelógatni, készítsd el nagyobb méretben, mondjuk az A4-es lap hosszából. Csinálj hármat és tedd egymás mellé, különböző hosszúságú cérnára akasztva. Hűha… megyek, meg is csinálom ezt a verziót is :)

  3. Nagyon szuper dísz és pofon egyszerű!Köszönöm szépen az ötletet:)

Speak Your Mind

*