Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor (Vekerdy Tamás)

A Park kiadó hétköznapi pszichológia könyvei mindenki számára könnyen “befogadható” tartalommal bírnak, nincs ez másképp ennek a könyvnek az esetében sem. Remek kiegészítőnek tartom Ranschburg Tanár Úr Szülők Könyve c. könyve mellé. A csupán 148 oldalas kis könyvecskéből többek közt megtudhatjuk azt, hogy miért nem tesz jót a gyermek az anyjától való 2-3 éves kora előtti elválasztása, de ezen kívül számtalan hasznos tippekkel és tanácsokkal látja el az olvasót. Mindezt természetesen töviről-hegyire kivesézve, hogy tudjuk, cselekedeteinknek, vagy hiányosságainknak milyen következménye lehet. Meleg szívvel ajánlom ezt a könyvet minden kedves szülőnek!

“Vekerdy Tamás könyve a kezdetektől az iskoláskor küszöbéig kíséri el a gyereket – és vele együtt a szülőt – azon az érdekes, izgalmas, olykor talán fárasztó, mégis nagyon szép felfedezőúton, amelynek során a kicsiből nagy lesz. Segít a buktatók felismerésében és megmutatja, hogyan tehetjük ezt az időszakot olyanná, hogy a gyermekünk minél kiegyensúlyozottabb érzelmi és értelmi fejlődését szolgálja, és egész életre szóló élményekkel gazdagítson gyereket és szülőt egyaránt.” (A könyv hátoldaláról)

A könyvet megvásárolhatod itt!


Comments

  1. Na, ez a No.1.!!! Igen, igen, ilyen könyvre van szükségem!!!Köszi, Kata!

  2. Köszönjük Orsi,de ezt a könyvet Helga fedezte fel és az ajánló az ő érdeme,de hamarosan előrukkolunk más könyvvel is ebben a témakörben,addig is jó olvasást kívánunk!Helga és Kata

Speak Your Mind

*