Mágneses jegyzettartó csipeszből

Szuperaranyos és szuperkreatív. Ezzel jellemezném ezeket a helyes kis csipeszkéket, melyeket néhány perc alatt össze lehet rakni :) Nemcsak jópofák, de igen hasznosak is. Én borzasztóan imádom őket! A hűtőnk telis-tele van jegyzetekkel és el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudnék rendet tartani ott a mi kis csipeszkéink nélkül :)

noteclips copy

magnescsipeszek-kellekek

noteclips (4) copy

noteclips (2) copy

noteclips (1) copy

notepens copy

 

 

 

Comments

 1. Szia! Szerettem volnamegnézni a további képeket, rákattintottam az “ide”-re, és az írta ki, hogy :Ez az oldal, feltéve, hogy a domain tulajdonosa szabad a Sedo a Domain parkoló . Jogi nyilatkozat: domain tulajdonosa, és Sedo tart fenn semmiféle kapcsolatot a harmadik fél hirdetőknek. Hivatkozás a konkrét szolgáltatás vagy védjegy által nem szabályozott Sedo vagy a domain tulajdonosa, és nem jelent vagy sugallni az egyesület, támogatását vagy javaslatát.

  Van valami linked amit el tudnál nekem küldeni? Köszönettel:

  Orsi

 2. Kedves Orsi,
  A linkek a másik blogomra mutattak korábban, amely jelenleg nem működik. Sajnos akad még néhány link, amit nem javítottam, valamint a letölthető dolgok között is sok linkünk tönkrement az új tárhelyre való költözéskor, ezért nagyon örülök minden visszajelzésnek. Máris orvosoltam a dolgot, még pedig úgy, hogy ebbe a cikkbe töltöttem fel a képeket. Remélem tetszenek és köszönöm mégegyszer, hogy jelezted a problémát! Helga

 3. Szia Helga!

  Jajj nagyon édesek a csipeszeid! Párat biztos el fogok készteni.:) Köszönöm, hogy felraktad a képeket!

  Orsi

 4. :)

Speak Your Mind

*