Milkshake, Smoothie és Juice gyűjtemény – letölthető “all-in-one” jpg kép formátumú receptekkel :)

Afonya juice

IMG_0001

IMG_0002

IMG_0004

IMG_0003

 


 

A képeket letöltheted egyszerűen, ha jobb egérgombbal kattintasz rajtuk egyet, majd nyomsz egy “mentést” :)

MILKSHAKE:
Szerintem senkinek nem kell külön bemutatni. Tejes turmix, különböző összetevőkkel.

SMOOTHIE ÉS JUICE:
Víz, vagy gyümölcslé alapú italok…  A különbség csupán a sűrűsége, mert míg a Smoothie sűrűbb, addig a Juice hígabb üdítőnek számít. Az itt látható képeken tehát többnyire juice változatokat láthattok, melyeket kevesebb folyadék, vagy több gyümölcs elkészítésével máris smoothie-vá varázsolhattok :) :D

Gyerekeknek nagyon jó…
Cukormentes, ellenben vitamindús italt biztosíthatsz. Reggel gyorsan elkészíted és hűtőben tárolva akár két napig is megtartja a frissességét. Egyetlen fontos részlet, hogy fogyasztás előtt kissé össze kell rázni.
Lehet extra édesíteni egy kis mézzel, ha szükséges.

Nekünk felnőtteknek…
Szintén nagyszerű üdítőül szolgálnak. Én személy szerint a juiceokat kedvelem, mert friss, vitalizáló és őrülten üdítő. Főleg, ha jéggel fogyasztod :)

A variálhatóság végtelen!
Számtalan gyümölccsel kipróbálhatod. A smoothie és juice italok alapja nálam szinte mindig fagyasztott banán, natur-szüretlen almalé és víz. Esetleg ha nincs fagyasztva banán, akkor néhány jégkocka.
A banánt jó éretten megpucolom, majd ketté törve műanyag konténerekbe pakolom és így fagyasztom le, hogy kéznél legyen, mikor kell.

Szükséges eszközök
Egy jó turmixgép (az enyém 1,5 l-es és mindig tele töltöm :) ) , kés/hámozó eszköz és sok-sok gyümölcs :)

Ezt a gyűjtemény azért készült, hogy folyamatosan feltöltsem az általam készített receptképeket, melyeket bárki bátran letölthet, megoszthat. Az oldalsávból mostantól könnyedén rátalálsz erre az oldalra, valamint a Facebook oldalunkon is mindig értesülhetsz a legújabb kutyulmányaimról :)

 

Speak Your Mind

*