Mit? Miért? Hogyan? – Az Állatkertben (Ravensburger)

Fantasztikus, gyönyörűen illusztrált, nagyméretű, oktató jellegű könyv kisgyerekeknek! Felhajtható ablakokkal, könnyen megérthető, hasznos szöveggel. Mókus nagyon szereti. Az Állatkertben című rész bemutatja az állatkertet a bejárattól egészen a kijáratig, valamint betekintést enged a “kulisszák mögé” :) Igazán hasznos, emellett pedig hatékony könyvnek tartom. A Mit? Miért? Hogyan? szakkönyvsorozat ezen kívül még sok-sok könyvet tartalmaz, természetesen mindegyik más témára épül. Szeretnénk minél többet begyűjteni belőlük. Az ára elsőre drágának tűnhet, de hogyha online rendeled meg a lenti Bookline linkről, vagy pl. a Libri-ből, akkor jelentős kedvezményben részesülhetsz. De akár egy-egy ünnep alkalmával “berendelhetitek” nagyszülőktől, keresztszülőktől, vagy más rokontól, baráttól. A gyermeked biztosan oda lesz érte!

A gyerekeknek ezernyi kérdésük van:
Nem unatkoznak az állatkerti állatok?
Miért élnek egyes állatkerti állatok házban?
Hogyan kerülnek az állatok az állatkertbe?
Mi történik, ha az állatkerti állatok megbetegednek?

A Ravensburger népszerű gyermekkönyvsorozatának 25. kötete az állatkertbe kalauzolja az óvodásokat és a kisiskolásokat, akik megismerkedhetnek az állatkertben élő legkülönfélébb állatok mindennapjaival: hol élnek, mivel táplálkoznak és kik gondozzák őket. Megtudhatják, milyen részei vannak az állatkertnek, milyen berendezések szolgálják az állatok és a látogatók kényelmét. A könyv végén található, kérdéseket tartalmazó társasjátéktáblán a gyerekek kipróbálhatják, ki a leggyorsabb a kanyargós állatkerti futamon.

A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.

A könyvet megvásárolhatod itt!

Speak Your Mind

*