Nagy Karácsonyi Nyereményjáték 2013

Eredményhirdetés:

nyertes-karacsonyi_jatek_2013


Játssz velünk és légy TE a három (talán négy!!) nyertes egyike idén a MintaMókus 2013-as Karácsonyi Játékunkában!

A nyeremények a következők:

1. helyezett:

dij-1-uszotaska

2. helyezett:

dij-2-pompom-nyomda

3. helyezett:

dij-2-kistaska

+ A ráadás!!!

Ha a játék végéig elérjük a 4000-es csoportlétszámot a MintaMókus Facebook oldalán, akkor a következő EXTRA AJÁNDÉKOT külön kisorsoljuk a résztvevők közt!!

dij-1-ujjbab

A részvétel feltételei:

 1. Like a MintaMókus Facebook oldalát
 2. Like és megosztás a Facebook-os nyereményjáték felhívásunkra is. Ezt itt láthatod!
 3. A hozzászólásokhoz írd meg nekünk, hogy melyek voltak az elmúlt évekből a számodra legkedvesebb alkotások a MintaMókuson és pár szóban mondjátok el, hogy miért. Kérünk szépen linket is mindegyikhez. Minimum egyet, maximum 3-mat elég megmutatni.

(A 3-as feltétellel kapcsolatban kérünk benneteket, hogy válasszatok képet a link megadásakor. Mikor bemásoljátok a linket, a Facebook automatikusan betölt egy képet, ami alapból az egyik kihelyezett bannerünk. Ezt tudjátok lapozni, mielőtt entert nyomtok. Ha minden jól megy, akkor ott lesz köztük a projekt egy képe is. Ha nem, akkor válasszátok a MintaMókus logót, vagy egyszerűen töröljétek a képet. Köszönjük!!)

A játék pontosan (2013) december 23. éjfélig tart, eddig várjuk az e-maileket és lájkokat.

A sorsolás december 24-én a random.org segítségével történik majd, ahol az első három név nyer!! 

Ha elérjük a 4000-es Facebookos létszámot, akkor lesz +1  extra sorsolás!!!

Ne feledjétek, hogy a hozzászólás nem elég, szükség van minden like-ra és megosztásra is ahhoz, hogy ezt a számot elérjük!!

24-én kiderül, hogy ki a három (vagy négy) szerencsés nyertes!! A nyertesek nevét ezen a napon a Facebook-on és itt az oldalon is feltüntetjük majd!

Figyeljétek a MintaMókus Facebook oldalát, mert ezúttal nem kérünk e-mailt Tőletek, megelégszünk a fenti játékfeltételekben leírtakkal :)

Sok Szerencsét, Kellemes Ünnepeket és Jó Játékot Nektek!!

mintamokus_kerek_banner_elomokus_2012-b

Comments

 1. Romanszky Zsuzsa says:

  Sziasztok!
  Évekkel ezelőtt az HBO láttam a B. Potter éleéről készült filmet, Renee Zellweger főszereplésével Imádtam, tanulságos élete volt. Annak az évnek a karácsonyán a gyerekecskék 3 könyvét kapták meg, még ma is elővesszük, a rajzok is klasszak, de a humora…fantasztikus! :)
  itt írtatok róla
  http://www.mintamokus.com/nyul-peter-kalandjai-beatrix-potter/

 2. Szia,
  Mi sajnos nem láttuk a filmet, de nagyon felcsigáztál és mindeknépp megszerzem!! Köszönjük az ötletet és Kellemes Ünnepeket! Helga

Speak Your Mind

*