Nagy Nyomtatható Álarc gyűjtemény, nem csak Farsagnra ;) Közel 400 db maszk közül válogathatsz :)

Állatok, Robotok, Angry Birds, Avengers, Dínók, Star Wars, Ufók és még sok más jópofa álarcot válogattam össze Nektek :)

A lurkók imádnak beöltözni, akár egy hétköznapi szerepjáték során is, vagy csak egyszerűen a mindennapokban. Ez segíti a képzeletüket szárnyalni, hisz ők még valóban elhiszik, átélik, hogy tündérré, vagy páncélos lovaggá változnak, ha magukra öltik a jelmezeket, állarcokat. Használjátok ezeket a klassz, nyomtatható maszkokat és bolondozzatok együtt a gyermekeitekkel. Nem kell megvárni a Farsangot, egy jó kis beöltözős játék az év bármely napján vidámságot hoz :)

Az itt található legtöbb álarccal a letöltés és nyomtatás után mindössze annyi lesz a dolgod, hogy lyukakat vágsz a szemek helyére, valamint egy-egy kisebb lyukat az oldalára, ahová a gumit, vagy szalagot fűzöd. Van köztük olyan is, amelyiket egy picit ragasztani kell itt-ott, de az utasításokat mindig megtalálod a forrás oldalon, vagy a letöltendő rajzoknál.

Ha erősebb, tartósabb maszkokat szeretnél, akkor érdemes erősebb lapra nyomatni, ha pedig nem viszi a nyomtatód, akkor egyszerűen utólag felragasztani egy erősebb papírra a kész álarcokat és mégegyszer körbevágni.

Egy másik verzió szerint az alábbi letölthető mintákat használhatod szabásmintaként is és elkészítheted őket kényelmesebb és egyben tartósabb filc anyagból. Így lehet ragasztani, vagy akár varrni is.

Kezdjük hát egy rémisztő, Halloween-i szettel, mert ugye némely országokban (pl Amerikában, vagy Angliában) Halloweenkor öltöznek be a kicsik és rémisztgetik a jónépet. Nálunk nincs Farsang februárban.
Töltsd le a maszkokat színes, vagy színezhető verzióban innen: MrP


A következő álarc egy nagyon édes kis állattá varázsolhatja a kicsiket, ez pedig nem más, mint a koala mackó. Töltsd le és nyomtasd ki a koalamaci mintát, majd  szürke, vagy barnás színű, szőrös anyagból ragassz fel egy-egy darabkát a fülére. Nézd meg itt, hogy hogyan kell ezt a maszkot elkészíteni: MyPoppet


Ennél az űrlényes állarcnál először készítened kell egy egyszerű, fekete színű szem maszkot, majd arra kell ráragasztani a nyomtatható, nagyobb alien formát, melyet végül dekorálhatsz pöttyökkel, csillagokkal és szívószálakra tűzött, ping-pong labdákból készült szemgolyókkal :) Forrás: Spoonful


masks-handdrawn

Szépséges, kézzel rajzolt állarcok. Töltsd le az oroszlánt, az elefántot és a baglyot is, ha úgy tartja kedved :)
Forrás: Sweet Little World


Állati aranyos dínó állarcok :) Forrás: Itsy bitsy fun, ahol a kép alatt PDF formában találjátok a letölthető maszkokat :)


 

3D maszkok a Happy Thought-tól, ahol a neved és e-mail címed megadása után ingyenesen letöltheted ezeket a szépséges maszkokat.
A karneválos maszkokat, összesen 7 db-ot itt találod, míg a szuperhősös állarcokat itt tutod kérni.


masks-animals

Állati álarcok egy ravasz róka, egy bölcs bagoly, egy rosszcsont mosómaci és egy csinos kis őzike személyében :).
Forrás: Illi Style


Tündéri bagoly maszkok Muffintól :) Felnőtt és gyermek méretben is letölthető innen.


masks-avengers

Avengers álarcok, avagy Thor, Vasember, Hulk és Amerika Kapitánya :) A kisfiúk oda lesznek, meg vissza :D
Forrás: Spoonful


masks-angrybirds

Woohooo :) Angry Birds maszkok!!! :) Letölthetők innen: MeetPenny


Printmask_brainy

Hupikék törpikék állarcok. Törpilla és Okoska :) Katt a képekre a nagyításhoz és letöltéshez. Forrás: Peyo


masks-walle

Wall-e maszkok. Wall-e és Eve :) Forrás: Disney


Színezhető állarcok! Katt a képekre a letöltéshez!
Sok hasonló grafikájú állarcot találsz még a Printable Masks-on, akár színes verzióban is!


Páva maszk a Children Inspire Design-ról. Letölthető innen!


Star Wars maszkok!! Wow!! Az ingyenesen letölthető verziókat itt találod, de ha a fenti változatot szimpatikusabb, akkor  kevesebb, mint 2000 Ft-ért megvásárolhatod a fenti maszkokat egy 10db-os Csillagok Háborúja szettben és még sok másik álarcot is a HolidayPartyHall Etsy boltból.


masketeers_masks

Pheww.. végre az aljára értünk…. Hatalmas gyűjtemény, nem igaz? :) A Masketeers weboldalon több, mint 300 db nyomtatható álarc közül válogathatsz. Igaz, nem teljesen ingyenes, de nem is kell bankot rabolni értük :)
Az áruk Mini (10 db-os) csomagonként 10 dollár, nagyobb (101 db-os) csomagonként pedig 20 dollár.
Lehet saját kezűleg is válogatni, ahol (10 db maszkért) 15 dollárt kérnek el.
De akár megvásárolhatod egy nagy csomagban az összes maszkjukat, mindössze 27 dollárért. Talán ez éri meg a leginkább.
A fizetés egyszerű PayPal-al történik.
Ha regisztrálsz az oldalukon (ezt itt teheted meg), akkor lehetőséged nyílik néhány ingyenes maszkot is letölteni.

Nagyon Kellemes és sok Mókában gazdag Farsangi mulatozásokat kívánunk Nektek :D

Speak Your Mind

*