Nyerj ruhavásárlási kupont 5000 Ft értékben a Ruha-Sziget felajánlásával!

Mindenki nagy örömére egy újabb nyereményjátékkal jelentkezünk a héten! Csatlakozz Te is és játssz velünk, hogy megnyerhesd a díjat, amely ezúttal egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány a Ruha-sziget jóvoltából, melyet szépséges gyerekruhákra válthatsz be!

Mit találsz Ruha-szigeten?  Gondosan válogatott, különlegesen szép angol új és használt gyerekruhákat. Valamint emellett a hazai viszonylatban ritkaságnak számító vadonatúj Blue Seven gyerekruhákat- rendkívül kedvező árakon. Ha Te sem szereted tucatholmikban járatni gyermeked és egyedi, elnyűhetetlen darabokra vágysz, akkor köss ki Ruha-szigeten.

Mit kell tennem a részvételhez?

Légy tagja a Ruha-sziget Facebook csapatának

Légy tagja a MintaMókus Facebook csapatának

Látogass el a Ruha-szigetre és keresd meg a válaszokat a következő krédésekre:

  1. Milyen gyerekruhákra kapsz garanciát Ruha-szigettől?
  2. Hány napig tudom lefoglalni a ruhákat?
  3. Mekkora összegű vásárlásnál szállítják Hozzám ingyen a ruhákat?

A válaszokat 2012. január 14. éjfélig várjuk a helga@mintamokus.com címre várom TELJES NEVEDDEL és a Facebook profilod linkjével* együtt.

A témához írd: “Ruha-sziget Nyereményjáték”

Sorsolás 15-én, vasárnap!

*A Facebook profilod linkjére a félreértések elkerülése végett, egyfajta személyazonosítás miatt van szükség. A linket a saját profilodra (kis képedre) kattintva nyitod meg, majd a böngészőből kimásolva, majd beillesztve tudod elhelyezni a  linket a nekem írt e-mailben.

A nyeremény kupon készpénzre, illetve akciós termékre nem váltható be.

Speak Your Mind

*