Nyuszis tárolóedények dunsztosüvegekből

Elragadó Húsvéti üvegek, melyben tárolni lehet az apróbb csokoládékat, ízletes cukorkákat :) Olyan szépek, hogy akár ajándékba is adhatod! Egyszerű dunsztosüvegekből és (mindössze kétféle) Schleich nyuszifigurákból készültek. A nyuszókat ragasztópisztollyal, vagy pillanatragasztóval a fedőre kell rögzíteni, majd színre kell fújni. Ennyi az egész. 

Making bunny jars

Bunny jar filled with eggs

Más apróbb nyuszifigurát is fel lehet használni

Mini bunny jars filled

Forrás: Torie Jayne

Mi is megalkottuk:

Hasonló projektek

    

Comments

  1. A Schleich az egyik legdrágább, minőségi műanyag figurákat forgalmazó cég. Egy ilyen kis nyuszi is ott mozog ezer forint környékén. Úgyhogy ennek az üvegnek az elkészítése messze nem két fillér… És akkor még csak egy van! A másik pedig, hogy a Schleich figurák gyönyörű kidolgozásúak és festésűek. Mi meg fújjuk le kékre… nagyon okos mondhatom… Inkább azt a nyomorult befőttesüveg tetőt festem a nyúlhoz illőre! Nem is lenne ezzel baj, de ha már csináld magad, akkor az olcsóság is lényeges, és ha még el is barmoljuk az amúgy gyönyörű figurát, akkor miért kell pont Schleich hozzá???

  2. Én nem gondolom, hogy a diy munkáknak feltétlenül olcsónak kell lennie. Véleményem szerint a diy lényege, hogy egyedi tárgyakat alkotunk, sajátkezűleg. Függetlenül attól, hogy olcsó, vagy drága. A figurákat pedig nem kell feltétlenül megvásárolni, a cikk szólhat azoknak is, akiknek a gyermeke már nagyobb és egy csomó apró játékfigura (Schleich, vagy akármi más) lapul a fiókban, melyekkel már nem játszik senki. A Schleich valóban nem olcsó, de én is elmentem és vettem három nyuszit, hogy ilyen különleges üvegcséket készíthessek az unokáimnak. Megtöltöttem őket színes cukorkákkal és nagyon-nagyon szépek lettek. Az öröm nem maradt el! Csak ámultak és bámultak az én angyalkáim, hát még mikor megtudták, hogy én készítettem! El sem akarták hinni. Boldog voltam, hogy örömet okozhattam nekik, nekem nagyon tetszik ez az ötlet és ezúton is köszönöm kedves Helga, hogy megosztotta velünk! Üdvözlettel: Katalin

  3. A Schleich figurák valóban gyönyörű festésűek és tényleg nem olcsóak, de helyettük akár Kinder tojásból gyűjtött figurákat is fel lehet használni. Én mindig elteszem a formásabb darabokat, így van miből válogatni :)

  4. Az ötlet maga tényleg aranyos, és nem is akartalak megbántani, vagy ilyesmi, egyszerűen csak ne Schleich legyen az a nyúl, és akkor már tökéletes! :)

  5. Sajnos más “márkát” nem nagyon ismerek és a fotón látható üvegek is többnyire Schleich figurákból készültek, így én is ezt írtam le. Tény és való, hogy drága, de biztosan van alternatíva, kedvezőbb áron. Itt a hozzászólásokban mindig örömmel fogadjuk az ötleteket :)

  6. Szia!

    Ezt a gyönyörű ötletet is szerettem volna kipróbálni, és vettem akril festéket, mert persze azt ajánlotta a kreatív boltos hölgy. De nem sikerült vele. Te milyen festéket használtál? Vagy milyen festéket ajánlasz hozzá, hol lehet kapni fújós festéket, mert persze ecsettel katasztrófán “csúnya”. :)

  7. Szia, én festékspray-t használtam, azzal gyönyörűek lettek! Az akril festék nem ilyesmire való… Nem értem, miért azt ajánlották.

Speak Your Mind

*