Potty Training in One Week (Gina Ford)

Mielőtt megtorpannál az angol cím láttán, kérlek, hogy ne keseredj el, még akkor sem, ha nem beszéled a nyelvet. Bár a könyvet magyar nyelvre eddig még nem fordították le (kivétel ez alól az én fordításom itt a blogon), a kevesebb angol tudással rendelkezők is bátran nekiülhetnek, mivel a könyv nyelvezete egyszerű, ezáltal könnyen megérthető. Maximum egy kis kéziszótárra lesz szükséged. A Potty Training in One Week egy kisméretű kézikönyv, amely csupán 160 oldalas, a maga módján mégis “hatalmas”. Fantasztikus tartalommal bír, összegyűjt a szobatisztasággal kapcsolatban mindent egy darab, pici könyvben, emellett remek példákkal hangsúlyozza a teendőket, pszichológiailag, de egyszerűen is elmagyarázva a dolgok fontosságát és értékét. Ha nem tudsz angolul, akkor se keseredj el, mert a Top-Tippeken belül a Bili-Tréningben éppen ezt a könyvet fordítom, valamint egészítem ki saját gondolataimmal és tapasztalataimmal. Érdemes meglesni, mert iszonyatosan jó…

“With just a little know-how potty training will be as easy as A, B, C…

How will I know when my child is ready? And then what on earth do I do next?

If you’re a little baffled or confused about the best way to potty train then let the queen of routine, Gina Ford, show you in very easy and effective steps just how quick and simple it can be. With handy tips and anecdotes from parents who have been there, including advice on accidents, rewards and bed-wetting, Potty Training in One Week will help you do just that – without tearing your hair out in the process.

Very soon your little angel will be more than happy to go potty and you’ll be saying goodbye to all those nappies!

Gina Ford has over 20 years’ experience working as a maternity nurse all over the world for all kinds of people, from lawyers and bankers to newspaper editors and pop stars. She now runs a maternity consultancy for parents.”

A könyvet megvásárolhatod itt!

Speak Your Mind

*