Rajzpályázat a Ruha-Sziget támogatásával

Látogassatok el a www.ruha-sziget.hu gyerekruha webshop oldalára, nézzetek körül és rajzoljátok le, hogy szerintetek kik lakhatnak Ruha-szigeten!

Csak a fantáziátok szabhat határt :)

Minden kis rajzművészt szeretnénk megjutalmazni egy INGYENES szállításra jogosító kuponnal!

A legkreatívabb rajz tulajdonosa 5000 Ft értékű ajándékutalványt nyer, melyet bármire elkölthet a Ruha-Sziget webáruházban.

Hogyan vehetek részt a rajzpályázaton?

Légy tagja a Ruha-sziget Facebook csapatának

Légy tagja a MintaMókus Facebook csapatának is, majd töltsd fel a rajzodat az üzenőfalunkra egy rövid bemutatkozással illetve leírással a rajzról.

A rajzokra a tetszik gomb megnyomásával lehet szavazni, ezért érdemes minél többször megosztani, hogy minden potenciális szavazóhoz eljusson a hír :)

A játékot természetesen az nyeri, akinek a rajza a legtöbb szavazatot kapja!

A fent említett ingyenes házhosszállításra jogosító kuponokért kérjük, hogy külön küldd el a rajzodat az info@ruha-sziget.hu címre is!

Beadási határidő: 2012. Június 22. Péntek éjfél

Sorsolás:  Június 24. Vasárnap este  (szavazni is pont eddig lehet) :)

Mit találsz Ruha-szigeten?  Gondosan válogatott, különlegesen szép angol új és használt gyerekruhákat. Valamint emellett a hazai viszonylatban ritkaságnak számító vadonatúj Blue Seven gyerekruhákat- rendkívül kedvező árakon. Ha Te sem szereted tucatholmikban járatni gyermeked és egyedi, elnyűhetetlen darabokra vágysz, akkor köss ki Ruha-szigeten.

Speak Your Mind

*