Szeretjük az őszt :)

Tulajdonképpen sok oka van, amiért kedveljük ezt az évszakot… Először is az illatok… mikor már érezni a ‘”tél illatát”, vagy mikor mélyen belélegezzük az esőtől felfrissült levegőt. A színekért egyenesen oda vagyok.. mikor sárgulnak a fák levelei, barna, vörös és arany színekben játszik minden. Sokat járuk ki a természetbe, még a kisebb esők sem tartanak vissza. Hiszem felkapjuk a gumicsizmát és az esőkabátot, és már indulhat is a nagy séta, amikor nem tiltott a sárban és pocsolyákban tapicskolás sem :) Mókus mindig azt akarja, hogy én is menjek be vele… és hát.. miért ne? :) Jókat mókázunk csemetém és ezzel jómagam nagy örömére is :) A szeptember olyan meleg volt, hogy még a tengerpartra is lementünk egyik hétvégén. Jókat pacsáltunk, Mexivel rohangáltunk ki be, kergetve a hullámokat (mikor épp nem azok kergettek minket) :) Most, így november elején már jóval hűvösebbre fordult az idő, így maradtak a nagy séták, szárazabb időben némi játszóterezéssel megspékelve. Mi még annak is örülünk, ha fúj a szél, hisz akkor lehet a legjobban sárkányt eregetni, amit szintén nagyon kedvelünk űzni :)

A Halloween is jól sikerült, faragtunk 7, azaz hét mókásabbnál-mókásabb tököt :) Mókus nagyon élvezte, hogy túrhatott bennük, mikor kibeleztük őket :) A magját megsütöttük, a húsából pedig fincsi leves és pite készült :)
Mókuskám néhány napig beteg volt, büszkén jelenthetem ki, hogy apával közösen harcba szálltunk és mesterséges antibiotikumok nélkül, különleges gyógyteákkal és sok vitaminnal 3 nap alatt lezavartuk a nehezét. Utána pedig még 2 napig köhögött a kicsi szerelmem, de mára már kutya baja :) A héten már oviba is megyünk!

Közeleg Mókus születésnapja, amire nagyon készülünk :) Most Tom&Jerry a nagy kedvenc, így természetesen ezt a témát választottuk, ilyen lesz minden :)
Közben persze megy a szokásos kreatív kézműveskedés, melyet sokszor már egyedül kell csinálnom, mert Mókusnak hamar elege lesz :)

A legjobb mégis az egész őszben, hogy már nem kell sokat várni a Karácsonyra :)

Comments

  1. sziastok kivanok elore is boldog szulinapot nektek mi is unneplunk a hetvegen a fiam szulinapjat nagyon sok jo otletetek van ezert szertelek titeket ezek a tok lampakis nagyon jol neznek ki puszi nektek

  2. Köszönjük szépen és Nektek is viszont kívánunk Boldog Születésnapot :)

Speak Your Mind

*