Szilveszteri móka – apró emlékjegyzetek

Lenyűgöző ötlet, az egyszer biztos! És micsoda móka Szilveszter napjára!! Gyűjtögesd a kisebb és nagyobb emlékeket egész évben, majd az év utolsó napján vedd elő a tárolót és szeretteiddel, barátaiddal együtt olvassátok át őket, újra átélve a boldog pillanatokat… Nekem annyira tetszik az ötlet, hogy mostantól minden évben csinálok egy ilyet! Az üveget – amibe gyűjtöm a jegyzeteket – szem előtt fogom tálrolni, hogy ne merüljön feledésbe, még véletlenül sem :) Alig várom a következő év végét :)))

Forrás: Inchmark

Comments

 1. Ez a legeslegjobb ötlet, amit valaha hallottam!!! Én már ma elkezdem! Jobb mint egy babanapló! A kisfiam “szavaival” (pl: kábó = kolbász, tápó = télepó, stb…) fogom kezdeni a cetlizést (dátumot is írva rá), mert ezek egy idő után úgyis feledésbe merülnének! Jobb mint egy babanapló!!!! :)
  Köszönjük ezt a remek ötletet Helga!!!
  Ui: Az üveget is ki fogom díszíteni üvegmatricával! :)

  Köszikösziköszi!!!!!

 2. Örülök, hogy ennyire tetszik! Bevallom, engem is lenyűgözött az ötlet és én is azonnal elkezdem gyűjteni a cetliket! A dátumozás is remek ötlet, én is úgy szereném csinálni! Köszönöm az ötletet ;) Már csak egy szuper, az ötlethez méltó üveget kell beszereznem, hétfőn el is indulok egy vadászatra ezügyben :) Szép Új Évet kívánok Nektek! xxx

 3. Igen! :) Én is pont a megfelelő üveget vadászom! :) Addig meg helyet kap egy “mezei” befőttesben.

 4. Ez tényleg nagyon aranyos ötlet, főleg, hogy 3 éves kor környékén minden nap mondanak valami cuki dolgot. :-) Pont emiatt nem feltétlenül kell év elején elkezdeni, bármikor lehet, és egy esős hétvégén, vagy hosszú kocsiúton tökéletes szórakozás a cetlikből felolvasni. :-)

  Egy ötlet, hogy mire írjunk: általános iskolai technika órához összeállított papírkészletet lehet kapni a boltokban olcsón, ebből a csomagból a vékony színes papírlapok tökéletesek ahhoz, hogy felírjuk rájuk a cukiságokat. Összehajtogatva üvegbe téve vidám látvány a sok színes papírka.

 5. Nagyon jó ötlet! Mi is imádjuk a sokszínűséget! Köszönjük a tippeket :)

Speak Your Mind

*