Szusszanatleső…

Mindig is éreztem, hogy nyugodtabb lennék, ha volna légzésfigyelőnk. Mókusom ugyan aludt egész éjjel, de nekem ez nem sikerült. Többször felébredtem megnézni, lélegzik-e. Elsősorban azért, mert Mókusom csakis hason volt hajlandó aludni.

Háton egy percet sem maradt meg, nyekergett. Tardoson voltunk, ajánlottak nekünk egy doktornőt, akit fel is hívtam és eljött megvizsgálni Mexit. Ő tanácsolta, hogy mivel csak hason alszik a bébi, így érdemes lenne beszerezni egy készüléket. Hát mondanom sem kell, hogy aznap estére annyira felspanoltam magam, hogy egész éjjel nem tudtam aludni. Másnap rohantam és megvettem a legjobb légzésfigyelőt! Azóta már én is át tudom aludni az éjszakákat és NAGYON-NAGYON megnyugodtam! Olyan biztonságérzetet, nyugalmat ad, melyet minden anya megérdemelne, akinek ilyen pici babája van!

Nem nagyon érdekelnek az ilyen-olyan idióta (elnézést) és meggondolatlan megjegyzések, hogy “az én gyerekem is felnőtt enélkül”, mert aki ilyet mond, az bele sem gondol a szavai súlyába. Én sem azért veszem, mert azt várom, hogy megszólaljon, de hogyha 200-ból egy az esélyünk rá, akkor én inkább nem akarok az a kétszázadik anyuka lenni, akinek át kell élnie egy ilyen tragédiát! Nem egy olyan esetről olvastam, ahol a 8-10 hónapos gyerek álmában rókázott, majd megfulladt! Nem bízom a véletlenre! Megnyugtat! El sem hinnéd, mennyire!!!


Comments

  1. A mai napig használjuk és imádom, mivel egyben bébiőrként is szolgál az őrangyalunk.

Speak Your Mind

*