Tárolás

A “kreatív kütyük’ megfelelő elelyezése fontos, ha azt akarjuk, hogy minden a helyén legyen. Mi a Samla nevű dobozt szeretjük az IKEA-ból, mert átlátszó fala miatt könnyedén megtalálható benne, amit keresünk, valamint lehet hozzá vásárolni belső rekeszt, hogy a kisebb dolgokat is könnyedén szelektálhassuk, továbbá fedőt és zárt, hogy még biztonságosabb legyen. A legjobb benne mégis az, hogy remekül illeszkedik egymáshoz a teteje és az alja, így bármennyit egymásra lehet pakolni, teljes biztonsággal. Mi itt tároljuk, ahol az alábbi képen látjátok, az ajtó mellett, egy sarokban. Nálunk No.1! 

IKEA Samla 39x28x28 cm
Tető
Rekesz
Zár

A kisebb dolgoknak, mint pl. a pálcikák, vagy a tollak egy közepes méretű tárolót hasznlálok, melyet szintén az IKEA-ból szereztem be, a neve pedig nem más, mint  GILIS, melynek a teteje fixen rápattan, így biztonsággal tartható benne bármilyen apróság. Ha több helyünk lenne, akkor ezeket egyszerűen kipakolnám egy nagy polcrendszerre, mivel szépen egymásba rakhatók, nem csúsznak el.

Az egész mini apróságoknak, mint pl a gyöngyök, gombok, mini pom-pomok vagy a mozgó szemek már egész apró dobozt használok, melyet bármelyik konyhás, vagy műanyagos üzletben be lehet szerezni.

Comments

  1. Kulcsszó: átláthatóság! Szó szerint :) Van egy-két Samla doboz és nagyon jó bennük tárolni…
    Az apróságokat viszont eddig “nem átlátszó” dobozokban gyűjtöttem. Így, hogy megmutattad, hogyan tárolod a kellékeket, egyből rájöttem, hogy nem is annyira a különböző formájú és méretű dobozkáimmal van a baj, hanem azzal, hogy nem látom mi van bennük. Helga köszi, hogy felnyitottad a szemem és látok :)

  2. :)

  3. Helga, köszi az ötleteket, pont ezzel küzdök itthon is, és az oviban is… sehol sincs elég hely, illetve túl sok mindent gyűjtök és átláthatatlan!!!
    Légyszi írj egy posztot az eszközökről is… gondolok itt a tapasztalataidra festékekkel, gyurmákkal, ragasztókkal…. stb. Szeretek mások kreatív cuccai között “turkálni”, mert mindig ötleteket kapok (így is… lehet, hogy beteges?!) :)
    Köszi, Enikő

  4. Nem… egyáltalán nem beteges, én is ezt teszem :) Szóval.. az alapanyagokról és eszközökről szóló cikk már érik egy ideje. Igyekszem minél előbb befejezni!

Speak Your Mind

*