Teknősbéka papírdarabokkal színezve – letölthető mintával

A legapróbbak örömére íme egy újabb helyes kis projekt, melyhez ismét készült Nektek egy letölthető minta is! Néhány napja ellátogattunk a Bournemouth-i Oceanarium-ba, ahol gyönyörű (és hatalmas) levesteknősöket láttunk. Képet is láthattok róluk a cikk alján :) A projekthez csupán színes papírra és ragasztóra, esetleg mozgó szemekre lesz szükséged, de ezeket akár egyszerű fehér alapon fekete papírkarikával is helettesítheted, vagy használhatsz szimplán gombot. A színes papírból szabdalj kockákat, majd ragaszd fel a letöltött és kinyomtatott mintára!

Töltsd le a mintát A4-es méretben:

És íme az igért fotó, amit lent készítettünk:

Hasonló projektjeink

      

Comments

  1. Kerekné Liszkai Laura says:

    Fúúú, szuper lehetett, örülnék még képeknek! :) Nekünk ékszerteknősünk van itthon, még 6 évesen kaptam, most a Kisfiam pajtársa, de lehet hogy még az unokámnak is az lesz! :D Már nyomtatom is! Köszi Helga!

  2. Az én ékszerteknősöm (Tóbiás) 2 éve halt meg 17 évesen… már hatalmas volt, de szegénykém belefagyott a kerti tóba… apukámék nem tudták kihalászni, pedig már hosszú évek óta náluk volt és imádott ott lenni, úszkáli a hatalmas tóban, de ezúttal nem sikerült elkapni sajnos. Nagyon sajnáltam… Majd egyszer veszünk egy másikat a kisfiamnak….

Speak Your Mind

*