Ti Alkottok! Székekből babakonyha, zöldség- és virágüzlet

Egy kedves olvasónktól, Lele Boglárkától kaptuk ezt a csodálatos ötletet! Nézzétek csak milyen szép, ügyes és kreatív munka! A hölgy szerint nem nehéz elkészíteni, ezt néhány sorban el is mondja nektek:

Bogi írta:

Már 20 éve foglalkozom varrással.Van 3 gyerkőcöm.Két nagyobbacska lányom(14,11 évesek) , akik már szintén kostolgatják a szakmámat.Sokat segítenek ha el vagyok úszva a munkámmal!A kicsi fiam 4 éves lesz nyáron.Mindig itthon dolgoztam.
Nagyon szeretünk szép dolgokat létrehozni és ajándékba is megpróbálunk saját készítésű dolgokat adni!Arra nevelem a kölykeimet, hogy sokkal értékesebb az álltalunk befektetett idő az ajándékokba mint az “elrohanok és veszek valamit” kategória!
Nagyon szeretem az oldalatokat böngészni és már számos ötleteteket kipróbáltuk.
Igazából a konyhát és a virágüzletet, na meg a zöldségest maradék anyagokból varrtam.Jó, magához a szék huzathoz viszonylag nagyobb mennyiségű anyag szükségeltetik.Kb:150-180 cm anyagból kijön bármilyen székre.A többi akár lehet kinőtt ruhából is.Kellett némi textílfesték, mert ez ugye mosható játék, pont ez a lényege, hogy kicsi helyen is elfér.Hiszen lekapom a székről és akár ki is moshatom!Már az is játék a gyerkőcnek, hogy kipakolja a portékáját.
Művirágot szerintem bárhol lehet kapni, nem volt nagy költség.Az összes virág 1000ft-ba került.A zöldséges ládákat a zöldségesnél kértem, tehát nem is fizettem értük.A salátát és a répát tényleg nagyon egyszerű megvarrni, csak minden türelem munka!

A képeket nagyobb méretben is megtekintheted, ehhez pedig csak jájuk kell kattintani ;)

  

Köszönjük szépen! :)

Speak Your Mind

*