Tündérke

Tündérkémet mindenki szereti! Tünemény egy kiskölök, kedves az emberekhez és örül mindenkinek, mindennek. Mostanra a hiszti is redukálódott, szinte alig nyafog valamiért. Sosem érte el vele a célját, így úgy tűnik, feladja a próbálkozásokat. Persze még közel sem biztos, hogy vége van ennek a korszaknak, az is lehet, hogy csak parázslik a dolog és nemsokára lángra kap. Meglátjuk :) Mindenesetre ha ennyi volt a hisztikorszak, akkor vagy iszonyat szerencsések vagyunk, vagy csak nagyon jól csináltam, amit csináltam. Mindent részletesen leírok majd egy későbbi cikkemben -mint ahogyan ezt már korábban is ígértem-, csak még meg akarom várni, hogy valóban túl vagyunk-e rajta.

Szóval Angyalkám egy valódi kis csoda. Mindenki azonnal belé szerelmesedik, ahogy megismerik :) Természetesen főleg a lányok, akiknek azonnal elrabolja a szívét. Kis hódítóm kedves, jószívű, nem irigy, figyelmes. Írok példákat is, ne csak a levegőbe beszéljek: Anyukám és Nagymamám látogatóban vannak nálunk Magyarországról. Porontyom például olyan dolgokra figyel, hogy amikor dédi mamája leült vele játszani, első alkalommal párnát rakott magának a feneke alá. Azóta, mikor hívja játszani a dédijét, már készíti elő a párnát, hogy ne a dédinek kelljen azt megtennie. Ugyanez a helyzet a takaróval is, mert mikor dédi aludni készül, Mókus máris szalad és hozza a párnáját és a takaróját. Minden szó nélkül! :) Millió hasonló eset van, amit leírhatnék, de nem kezdek bele, mert végtelen lenne ez a cikk… :)

Előfordul, hogy megüt valakit mérgében, ilyenkor rászólok, elmagyarázom neki, hogy nem szabad, mert azzal fájdalmat okoz és az nem jó, szomorú lesz az, akit bánt. Ilyenkor odamegy  az illetőhöz és bocsánatot kér (megsimogatja az arcát és puszit ad), majd megöleli! El lehet tőle olvadni…. :)

Mókus barátságos, kedves és egyáltalán nem irigy, a kedvenc csokoládéját, vagy játékát is megossza bárkivel! Erre tanítottam, így neveltem! Ha kíváncsi vagy hogyan csinálom, akkor olvashatsz róla a “Hogyan nevelem tündérnek” című cikkemben!

Speak Your Mind

*