Zászlós girland gyerekzsúrokra (letölthető, nyomtatható zászlókkal!)

A szinek mindig is feldobták a hangulatot, hát még ha sokféle van belőlük :) Mókusom 3. születésnapjára készítettem ezt a girlandot, melyet most letölthettek  tőlünk. Csupán annyi vele a teendő, miután letöltötted a 11 oldalon megjelenő 22 db-os zászlókészletet, hogy fehér lapra kinyomtatod, körbevágod a háromszögeket úgy, hogy a keskenyebb felén hagyd meg a papír szélét. Ezután egyesével fektesd egy jó hosszú cérnaszálra a belső, keskenyebbik oldalát ott, ahol rajta hagytad a peremet. Ezt aztán hajtsd vissza, majd egy pici darab ragasztószalaggal rögzítsd. Nagyon egyszerű és igazán mutatós! Töltsd le a zászlókat itt! (Egy oldalra kettő zászló kerül. A lapokat egyenként tudod megnyitni, majd a jobb alsó sarokban, a kis csavarra, majd a download-ra kattintva letölteni)

 

 

 

 

Comments

 1. Janus-Kónya Anita says:

  Kedves Helga!
  Nagyon örülők,hogy megtaláltalak:).Eszméletlen jó ötleteid vannak én egy kezdő kreativ anyuka vagyok de ez a szülinapi girland nagyon megtetszett januárban lesz a kislányom 1 éves és szeretném neki megalkotni .De segítséget kérnék hogy milyen program kell a letöltéshez mert semmit nem tudtam letölteni vagy ha esetleg emailben elküldenéd nagyon megköszöném.Sok sikert és örömet a többi alkotásodhoz és ötletedhez én is sokat megvalósitok belőle.
  ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!
  Üdvözlettel:Anita

 2. Kedves Anita!
  Köszönöm szépen a kedves sorokat :)
  Elvileg a nyomtatáshoz nem kell semmiféle külön program, a böngésződ menüjében választható nyomtatás lehetőséggel működnie kellene.
  Úgy próbálkoztál már, hogy lemented a gépedre a sablont és onnan indítod a nyomtatást? Ha esetleg így sem megy, akkor kérlek szólj és átküldöm e-mailben, amit kérsz!
  Szép estét kívánok és köszönöm mégegyszer!
  Helga

 3. Janus-Kónya Anita says:

  Üdv:)
  Köszönöm a gyors választ!! Azt hiszem egy kicsit béna vagyok sajnos nem ment sehogy sem légyszi küld át mailben talán úgy oké lesz biztos valamit elrontok vagy hiányzik a program hozzá neki is kell egy kis frissités:)
  Szép estét És előre is köszi!!Anita és “a nem akarok aludni anya “Zoé:))))

 4. Átküldtem e-mailben :) Szép estét x

 5. Sajnos nem tudom letölteni,megnyitni sem lehet,el tudnád küldeni?Fontos lenne,szülinapra:)Köszi

 6. Szia, küldöm mailben! Üdv, H

 7. Kedves Helga!
  Nálam sem működik a letöltés, el tudnád küldeni mailban? Előre is köszönöm!
  U.i: Szuper az oldal!!! :)

 8. Szia, köszönöm, hogy szóltál! Javítottam a hibát!! :)

 9. Szuper, köszönöm!! :)

Speak Your Mind

*